BOEM!

Gmail niet meer betrouwbaar.

Posted on: september 5, 2007

Account is tijdelijk vergrendeld.

gmaillock.jpgVolgens ons systeem wordt je account op ongewone wijze gebruikt. Om gebruikers van Gmail te beschermen tegen mogelijk schadelijk gebruik van Gmail, is deze account maximaal 24 uur vergrendeld.

Als je software van derden gebruikt die de Gmail-account beïnvloedt, schakel je deze software uit of pas je de instellingen aan zodat het gebruik voldoet aan de gebruiksvoorwaarden van Gmail. Als je denkt dat je de Gmail-account in overeenstemming met de gebruiksvoorwaarden of op een anderszins gewone manier gebruikt, neem je via dit formulier contact met ons op om dit probleem te melden.

Mail to Google:

I Used to love gmail but I now experience frequent (daily) lockouts! It just lock me out of my account for a maximun of 24 hours… This really sucks even for a Beta tool. Maybe it’s time to put it back in Alpha. Can someone please tell me WHY my account (x@gmail.com) locks up every day? I use gmail only for e-mailing via the web interface. Pop is not even enabled an I do not use any 3rd party tools. My primary browser is Firefox but I doubt that this causes the problem.

Please Please give me (and the rest of suffering gmail users ) a real answer so we can sleep again, or just run back to our former webmail solutions.

Thanks X.

BTW beste mevrouw van hertum. Ik heb niets te maken met een gebruiker die hieronder eerder een reactie gaf. u weet wel welke. Ik was mij niet bewust van zijn activiteiten. Bedankt voor de tip, ik heb zijn reactie verwijderd. De kinderopvang site waarnaar u in hetzelfde artikel verwijst is een legitiem bedrijf, ik vraag u dan ook links vanaf uw site te verwijderen

7 Reacties to "Gmail niet meer betrouwbaar."

vandaag voor de tweede keer!!

Ik heb ze nog maar eens gemaild… gisteren 3x en vandaag ook alweer 1x, deze keer in IE! in plaats van FireFox.

THE STORy continues

two day in a row third lockout from my account. I am getting really anoyed by now. Can you please tell me what is happening? I am about to scream out to the world to leave gmail and just find another solution.

PLEASE REACT: WHAT IS IT THAT I AM DOING WRONG WITH MY ACCOUNT datzoujewelwillenweten@gmail.com!!

I am not violating your terms of service (at least that I know of)

PLEASE SEND ME A REAL ANSWER!!

Ik heb dat telkens als ik alle mail via download naar een mail client. Ik ben dus van provider veranderd.

ja, ik ben ook onlangs van provider veranderd. Zou dat er mee te maken hebben?

For what it’s worth:

Ik kreeg net dezelfde melding.
Daarna ben ik naar Google Agenda (https://www.google.com/calendar) gegaan en heb vanaf daar de knop gmail gebruikt en ineens kan ik wel weer bij mijn e-mail.

Ik heb ondertussen wel de Gmail Notifier addon uitgeschakeld in Firefox.
Omdat ik mijn e-mail nu nodig heb en niet weet waardoor de vergrendeling werd veroorzaakt laat ik deze maar even uit.

al een tijdje (2 maanden) geen last meer van gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

My Feeds

BOEM! ook als RSS2.0 feed, dat is mèt de plaatjes!

Add to Google

a

My Popularity (by popuri.us)

RSS TV kijken?

 • Daan en Katja reizen van A naar B december 2, 2016
  In de eerste etappe van Van A naar B beginnen Daan en Katja hun reis op het immense plein voor het Winterpaleis in winters Sint-Petersburg. Het einddoel van de eerste etappe is in Kingisepp.
 • DWDD University: Robbert Dijkgraaf over licht december 2, 2016
  Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe DWDD University. In een live hoorcollege spijkert hij ditmaal onze kennis bij over licht.
 • Onzichtbaar Nederland december 1, 2016
  De Nederlandse binnensteden ondergingen ingrijpende veranderingen met de komst van nieuwe vervoersmiddelen zoals trein en later de auto.
 • Petticoat december 1, 2016
  Het leven in de stad is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de rijke familie Van Rooden.
 • Wild New Zealand november 30, 2016
  Nieuw-Zeeland dankt haar oorsprong aan verwoestende krachten die het land gevormd hebben. Hier leven massa's pinguïns in prachtige bossen en brengen kakapo's elke nacht een muzikaal optreden.
 • Nick & Simon: The Dream november 30, 2016
  Nick en Simon kloppen aan bij het management van Avicii, waar ze DJ AronChupa ontmoeten. Met zijn biljoen streams op YouTube is hij de persoon om hun dancetrack aan voor te legen.
 • De Rijdende Rechter: Groen zien november 30, 2016
  Buurmannen Tinus van der Weide en Reyer van den Bosch gaan ondanks hun verschillen prima met elkaar om. Tot Reyer wel heel lang wacht met het snoeien van zijn heg.
 • Linda's Mannen november 29, 2016
  Linda Hakeboom persoonlijke zoektocht naar de ware aard van vier succesvolle mannen met een rauw randje.
 • BN'ers testen hun vriendschap november 28, 2016
  Klaas van Kruistum reist met twee BN'er duo’s die al jaren vrienden zijn naar een Europese bestemming, waar ze in een spel strijden ze om de eretitel Beste Vrienden.
 • Zorg om Daan november 28, 2016
  De ouders van de meervoudig gehandicapte Daan nemen de moeilijkste en verdrietigste beslissing van hun leven. Hun twaalfjarige zoon moet het huis uit. Ze kunnen de intensieve zorg niet meer aan.

drop me some

drop.io: simple private sharing
%d bloggers op de volgende wijze: