BOEM!

Gmail niet meer betrouwbaar.

Posted on: september 5, 2007

Account is tijdelijk vergrendeld.

gmaillock.jpgVolgens ons systeem wordt je account op ongewone wijze gebruikt. Om gebruikers van Gmail te beschermen tegen mogelijk schadelijk gebruik van Gmail, is deze account maximaal 24 uur vergrendeld.

Als je software van derden gebruikt die de Gmail-account beïnvloedt, schakel je deze software uit of pas je de instellingen aan zodat het gebruik voldoet aan de gebruiksvoorwaarden van Gmail. Als je denkt dat je de Gmail-account in overeenstemming met de gebruiksvoorwaarden of op een anderszins gewone manier gebruikt, neem je via dit formulier contact met ons op om dit probleem te melden.

Mail to Google:

I Used to love gmail but I now experience frequent (daily) lockouts! It just lock me out of my account for a maximun of 24 hours… This really sucks even for a Beta tool. Maybe it’s time to put it back in Alpha. Can someone please tell me WHY my account (x@gmail.com) locks up every day? I use gmail only for e-mailing via the web interface. Pop is not even enabled an I do not use any 3rd party tools. My primary browser is Firefox but I doubt that this causes the problem.

Please Please give me (and the rest of suffering gmail users ) a real answer so we can sleep again, or just run back to our former webmail solutions.

Thanks X.

BTW beste mevrouw van hertum. Ik heb niets te maken met een gebruiker die hieronder eerder een reactie gaf. u weet wel welke. Ik was mij niet bewust van zijn activiteiten. Bedankt voor de tip, ik heb zijn reactie verwijderd. De kinderopvang site waarnaar u in hetzelfde artikel verwijst is een legitiem bedrijf, ik vraag u dan ook links vanaf uw site te verwijderen

Advertisements

7 Reacties to "Gmail niet meer betrouwbaar."

vandaag voor de tweede keer!!

Ik heb ze nog maar eens gemaild… gisteren 3x en vandaag ook alweer 1x, deze keer in IE! in plaats van FireFox.

THE STORy continues

two day in a row third lockout from my account. I am getting really anoyed by now. Can you please tell me what is happening? I am about to scream out to the world to leave gmail and just find another solution.

PLEASE REACT: WHAT IS IT THAT I AM DOING WRONG WITH MY ACCOUNT datzoujewelwillenweten@gmail.com!!

I am not violating your terms of service (at least that I know of)

PLEASE SEND ME A REAL ANSWER!!

Ik heb dat telkens als ik alle mail via download naar een mail client. Ik ben dus van provider veranderd.

ja, ik ben ook onlangs van provider veranderd. Zou dat er mee te maken hebben?

For what it’s worth:

Ik kreeg net dezelfde melding.
Daarna ben ik naar Google Agenda (https://www.google.com/calendar) gegaan en heb vanaf daar de knop gmail gebruikt en ineens kan ik wel weer bij mijn e-mail.

Ik heb ondertussen wel de Gmail Notifier addon uitgeschakeld in Firefox.
Omdat ik mijn e-mail nu nodig heb en niet weet waardoor de vergrendeling werd veroorzaakt laat ik deze maar even uit.

al een tijdje (2 maanden) geen last meer van gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

My Feeds

BOEM! ook als RSS2.0 feed, dat is mèt de plaatjes!

Add to Google

a

My Popularity (by popuri.us)

RSS TV kijken?

 • Uit Europa februari 22, 2017
  Hoe komt het dat zoveel mensen zich afkeren van de Europese Unie? De 92-jarige Engelse oorlogsveteraan Bryan Neely wil terug naar het Groot-Brittannië van weleer.
 • Vier Handen Op Eén Buik februari 22, 2017
  Isalyn is per ongeluk zwanger geraakt van haar vriend Johnny. Behoefte om te werken voelt Isalyn niet. Kim Kötter probeert haar van het roken af te helpen.
 • Stankoverlast van de buren februari 21, 2017
  Nadat Ron en Trudy een nieuwe keuken hebben laten plaatsen, dringt de aardappel- en sigarenlucht van de buren via de afzuigkap hun woonkamer binnen. Meester Reid reist af naar Medemblik om de zaak op te lossen.
 • Schoon schip in Italiaanse politiek februari 21, 2017
  Komiek en politiek activist Beppe Grillo wil schoon schip maken in de Italiaanse politiek. Zijn protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft kiezers om alle politici naar huis te sturen en het volk aan de macht te brengen.
 • Lauren! gaat vreemd februari 20, 2017
  Ik hou van jou en blijf je eeuwig trouw. Dat denk je toch meestal als je de liefde van je leven hebt gevonden, maar zo makkelijk is dat nog niet.
 • Droomhuis gezocht in Zweden februari 20, 2017
  Sybrand Niessen zoekt een droomhuis voor Elise en Sjoerd in Zweden. Ze zijn op zoek naar een authentiek huis van hout op het platteland.
 • Het Geheime Leven van 4-jarigen februari 20, 2017
  Het blijkt heel lastig om samen te werken zonder leider, een dode vogel ontregelt de groep en twee dames azen op dezelfde positie.
 • De boeren op speeddates februari 19, 2017
  De boeren hebben ieder de meest aansprekende brieven eruit gepikt en zijn klaar voor de speeddate van vijf minuten. Vijf minuten die bepalend kunnen zijn voor de rest van hun leven.
 • Floortje naar het einde van de wereld februari 19, 2017
  Floortje reist naar een van de meest afgelegen plekken van het Russische Siberië: het eiland Wrangel. Een geïsoleerde uithoek in de Noordelijke IJszee waar amper mensen wonen.
 • Wie is de Mol? februari 18, 2017
  Met de ervaringen van vorig jaar op zak wordt de lat op het gebied van portofoonverkeer een stukje hoger gelegd en de etherdiscipline binnen de groep getest.

drop me some

drop.io: simple private sharing
%d bloggers liken dit: