BOEM!

Gmail niet meer betrouwbaar.

Posted on: september 5, 2007

Account is tijdelijk vergrendeld.

gmaillock.jpgVolgens ons systeem wordt je account op ongewone wijze gebruikt. Om gebruikers van Gmail te beschermen tegen mogelijk schadelijk gebruik van Gmail, is deze account maximaal 24 uur vergrendeld.

Als je software van derden gebruikt die de Gmail-account beïnvloedt, schakel je deze software uit of pas je de instellingen aan zodat het gebruik voldoet aan de gebruiksvoorwaarden van Gmail. Als je denkt dat je de Gmail-account in overeenstemming met de gebruiksvoorwaarden of op een anderszins gewone manier gebruikt, neem je via dit formulier contact met ons op om dit probleem te melden.

Mail to Google:

I Used to love gmail but I now experience frequent (daily) lockouts! It just lock me out of my account for a maximun of 24 hours… This really sucks even for a Beta tool. Maybe it’s time to put it back in Alpha. Can someone please tell me WHY my account (x@gmail.com) locks up every day? I use gmail only for e-mailing via the web interface. Pop is not even enabled an I do not use any 3rd party tools. My primary browser is Firefox but I doubt that this causes the problem.

Please Please give me (and the rest of suffering gmail users ) a real answer so we can sleep again, or just run back to our former webmail solutions.

Thanks X.

BTW beste mevrouw van hertum. Ik heb niets te maken met een gebruiker die hieronder eerder een reactie gaf. u weet wel welke. Ik was mij niet bewust van zijn activiteiten. Bedankt voor de tip, ik heb zijn reactie verwijderd. De kinderopvang site waarnaar u in hetzelfde artikel verwijst is een legitiem bedrijf, ik vraag u dan ook links vanaf uw site te verwijderen

Advertisements

7 Reacties to "Gmail niet meer betrouwbaar."

vandaag voor de tweede keer!!

Ik heb ze nog maar eens gemaild… gisteren 3x en vandaag ook alweer 1x, deze keer in IE! in plaats van FireFox.

THE STORy continues

two day in a row third lockout from my account. I am getting really anoyed by now. Can you please tell me what is happening? I am about to scream out to the world to leave gmail and just find another solution.

PLEASE REACT: WHAT IS IT THAT I AM DOING WRONG WITH MY ACCOUNT datzoujewelwillenweten@gmail.com!!

I am not violating your terms of service (at least that I know of)

PLEASE SEND ME A REAL ANSWER!!

Ik heb dat telkens als ik alle mail via download naar een mail client. Ik ben dus van provider veranderd.

ja, ik ben ook onlangs van provider veranderd. Zou dat er mee te maken hebben?

For what it’s worth:

Ik kreeg net dezelfde melding.
Daarna ben ik naar Google Agenda (https://www.google.com/calendar) gegaan en heb vanaf daar de knop gmail gebruikt en ineens kan ik wel weer bij mijn e-mail.

Ik heb ondertussen wel de Gmail Notifier addon uitgeschakeld in Firefox.
Omdat ik mijn e-mail nu nodig heb en niet weet waardoor de vergrendeling werd veroorzaakt laat ik deze maar even uit.

al een tijdje (2 maanden) geen last meer van gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

My Feeds

BOEM! ook als RSS2.0 feed, dat is mèt de plaatjes!

Add to Google

a

My Popularity (by popuri.us)

RSS TV kijken?

 • Detectives: The Level april 22, 2017
  Nancy Devlin is kroongetuige van een moord en als detective betrokken bij het moordonderzoek. Kan ze haar betrokkenheid verborgen houden?
 • Stamt Arjen Lubach af van de farao's? april 22, 2017
  Arjen Lubach beweert van de Egyptische farao's af te stammen en er zou verwantschap zijn met Graaf Floris V van Holland. Zou het waar zijn?
 • Beschermengelen van de kerk in Rusland april 21, 2017
  Maral stapt in het leven van Igor in Moskou. Hij is lid van de orthodox christelijke beweging Sorok Sorokov en heeft een aversie tegen de westerse vrijheden.
 • Christiane Amanpour in College Tour april 21, 2017
  Christiane Amanpour is één van de bekendste journalisten ter wereld; geen conflict of oorlog gaat voorbij zonder verslag van haar aan de frontlinie.
 • Dwars door Amerika april 20, 2017
  De 26-jarige verslaggeefster Karine reist door Trumpland en spreekt met twintigers over hun leven, dromen en angsten.
 • De Kennis van Nu: De tijgermug april 20, 2017
  Diederik en Elisabeth gaan op zoek naar een aantal van de grootste buitenlandse lastpakken in de Nederlandse natuur, zoals de tijgermug en de muskusrat.
 • Kuipers zoekt contact april 20, 2017
  André Kuipers zoekt het antwoord op de vraag die de mens altijd heeft geïntrigeerd: Zijn wij alleen in het heelal of krioelt het er van leven?
 • Telefilm: Het Bestand april 19, 2017
  De hoogbegaafde hacker Lillian gaat bij een cybersecuritybedrijf werken om toegang te krijgen tot de bank waar haar overleden vader werkte. Ze ontdekt er dat niets is wat het lijkt.
 • Wapenhandel april 19, 2017
  Aan de hand van getuigenissen van onderzoeksjournalisten, wapenhandelaren, lobbyisten en politici toont deze documentaire hoe de internationale wapenhandel een bedreiging vormt voor de democratie.
 • Endeavour Morse april 19, 2017
  Kunstenaar Simon Hallward komt om tijdens een brand in zijn flat. De politie neemt aan dat het niets meer is dan een tragisch ongeval. Maar Morse denkt daar anders over en gaat op onderzoek uit.

drop me some

drop.io: simple private sharing
%d bloggers liken dit: